fbpx

Teatro para adultos

Cursos d’interpretació

El nostre pla integral de formació es basa en quatre anys de cursos regulars durant els quals els alumnes adquireixen una base tècnica teatral. Des del primer any, els estudiants participen en les mostres obertes al públic per entrar a formar part del fet teatral des del nivell inicial.

Els nostres cursos:

Tots els cursos regulars es componen d’una classe setmanal de tres hores, L’any lectiu comença a mitjan setembre i finalitza a mitjan juliol. Els grups tenen un màxim de 16 alumnes i en acabar l’any, tots els estudiants participen en una avaluació final en què valoren el curs i el desenvolupament de l’any juntament amb l’Equip Docent de Porta4.

Altres cursos

Curs d’introducció al teatre

Presenta una aproximació al fantàstic món escènic. Dos hores a la setmana per veure si «això del teatre» es per a  vosaltres! El curs comença a l’octubre i finalitza al juny. Es fan dues mostres l’any: una al febrer i l’altra al juny.

Descarrega’t el calendari acadèmic!


EL QUE DIUEN ELS ALUMNES DELS NOSTRES CURSOS

«PORTA4 és teatre en estat pur i moltes visions diferents. He après moltíssimes coses, he viscut moltes emocions, he après moltes coses de teatre, de la vida, de mi mateixa…»

«Aprender teatro es aprender cómo funciona la vida. Te enraíza con la realidad, te abre todos los sentidos, te conecta con el presente y te enseña a vivir plenamente la vida.»

«PORTA4 per mi és il·lusió, nervis, superació i descobrir coses noves»

Roser Sales, grup d’Interpretació II PORTA4