Mono. Unipersonal d’improvisació de Osqui Guzman

Osqui Guzman

ÚNICA FUNCIÓ! Dijous 19 de setembre a les 21 hores FUNCIÓ SUSPESA

Unipersonal d’improvisació.
Teatre argentí

 

Sinopsi

Mono és l’unipersonal d’improvisació de Osqui Guzmán. Un desafiament personal de comèdia improvisada. Res està assajat ni pautat prèviament. L’actor escolta la ràdio en viu, mou el dial i apareixen tota classe de programes. Que troba? Paraules, programes absurds, xerrades serioses, música variada. Amb tot això construeix històries absurdes enfront de l’audiència. Mono és un salt màgic: res per aquí, res per allà. Només Osqui improvisant.

Fitxa tècnica i artística

Elenc: Osqui Guzman
Direcció i producció: Leticia Gonzalez de Lellis

Osqui Guzman és egressat del Conservatori Nacional d’Art Dramàtic. Va ser multipremiadopel seu espectacle “El Bululú. Antologia endiablada”, el qual porta 7 anys en cartell a Buenos Aires. Els seus treballs més destacats en teatre són: “Salomé de chacra” i “El Niño argentino” de Maurici Kartun, “El Batacazo” de Maurici Dayub,“Toc Toc” de Laurent Baffie, “El Arlequino» i “El Pelele” de la Banda del Riure, “Sueño de una Noche de Verano” entre altres. En teatre infantil va fer “Derechos Torcidos” i “Locos Recuerdos” d’Hugo Midon, “Mi Bello Dragon» d’Enrique Pinti i “Robin Hood” de Hector Presa. Com a director i dramaturg va realitzar “El Centesimo Bufó”, “A l’Obra!” i “L’Amiga Invisible”.
Considerat un referent del teatre d’improvisació per més de vint anys. Actualment dirigeix i actua al costat de LeticiaGonzález de Lellis en “Fugaç”, una comèdia improvisada. Entre les seves recordades participacions en televisió es troben “Germans i Detectius”, “Drets Torts”, “Mitjana Mancada”, “Mar de Fons”, “El meu amor El meu amor”, “La Lliga”, “Horitzons matemàtica”, “De conte en conte” i “Pitjor és Neda”.

Actualment aquesta en “El Marginal 3” i “Sueño Bendito” (sèrie de Maradona).

En cinema va protagonitzar “El Torcan» i “QTH” i va participar en “Temps de Valents”, “Ocells Volant”, “El Karma de Carmen”, “Talps”, “La Puta y la Ballena” entre moltes altres. Va obtenir els premis Trinidad Guevara, Florencio Sánchez, Estrella de Mar, Teatro del Mundo, Ace, Clarín, Vilches i Konex. En el 2009 va ser declarat Personalitat destacada de la Cultura de la Ciutat de Buenos Aires.

Leticia González de Lellis es va formar en el Conservatori Nacional d’Art Dramàtic. Especialista en el teatre d’improvisació on es destaca com a actriu i docent. Al costat de Osqui Guzman va formar part del grup QR! en els espectacles: “Somos Nosotros” , “Jugadores” i “Sorpresa”. Actualment dirigeix i actua al costat de Osqui Guzman en “Fugaz”, una comèdia improvisada. Va dirigir “Mono” i al costat de Carlos Gianni “No se que decir”.
Co autora de “El Bululú. Antologia endiablada” per la qual va guanyar el premi Teatro del Mundo. Va actuar en “Toc Toc”, “La Amiga Invisible”, “Verde Esperanza y no pierde”, “Clowns no Perecederos” i unes altres varietés d’humorístiques de Buenos Aires. És directora i autora de “ContraEscena”, el nou espectacle de The Funamviolistas.
El seu ultimo treball va ser en el Teatre Nacional Cervantes, en l’obra “Enobarbo”.


ESTRENA: Sábado 13 de julio a las 21 horas