Home » Cartelera infantil » Petit Vivaldi (Titelles Pamipipa)

Petit Vivaldi (Titelles Pamipipa)

Titelles Pamipipa

Diumenges de febrer a les 11 i a les 12.00 hores, 2019

35 minuts. Espectacle de titelles i música. Recomanada de 0 a 3 anys.

@TitellesPamipipa

Reserva tu entrada

Preu: 6 € – Els nens paguen a partir de 12 mesos d’edat

 

Sinopsi

Els ocells han arribat, és la primavera! A l’estiu tota cuca viu. A la tardor castanyes i cargols amb banyes. I a l’hivern fa fred, Frederic fredolic. Les quatre estacions amaguen històries d’animals, dites i cançons tradicionals. Vibubel•la Vivaldi és un espectacle de titelles i música en viu especialment pensat per a la petita infància (fins a 3 anys). Música de Vivaldi per a ser mirada i per a aguditzar l’escolta dels més petits.

Fitxa tècnica i artística

Mar Gascó: actriu, cantant i titellaire.

Pere López: músic.

 

La Companyia

espectacles de cançons i titelles per a petits. Des que la vam fundar al 1999, ens dediquem de ple l’actriu i cantant Mar Gascó (creació, direcció i interpretació) i el músic i tècnic Pere López (interpretació i muntatges musicals i dissenys tècnics).

Apostem per les arts escèniques de petit format utilitzant un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere ens volem referir a una manera de comunicar-se amb els nens de fins a 3 anys, a través del teatre, la música i la poesia, sempre tenint en compte els seus interessos.

 

http://www.pamipipa.com/

 

Notícies relacionades

http://www.pamipipa.com/lobrador-de-titelles-pamipipa-ii/

Barcelona Cultura: “Vibubel·la Vivaldi. Un espectacle de titelles i música per als més petits de la companyia Titelles Pamipipa”


Históric de funcions:

Del 3/9 al 29/10/2017
Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores, excepte el diumenge 3 (només la sessió de les 12.00 hores)