Súper Geniales en Realilandia

Del 3 al 24/04/2016

Diumenges d’abril a les 17.00 hores.

Cia. Terra Fusión

Comèdia. Públic familiar.
Castellà. 60 minuts.

super-geniales-web-porta4

Sinopsi

La nostra Història té lloc a la ciutat de Realilandia on tots aquells que allí habiten posseeixen súper poders per combatre les dificultats i els vilans que s’encarreguen de fer el mal a aquells que solament volen el ben del comú de la humanitat.

Guarlian, el Protagonista d’aquesta emocionant història és un noi d’uns deu anys, que no ha descobert encara els súper poders que posseeix per poder desenvolupar-los en pro del ben dels altres, com bé ho demana la tradició familiar dels mega súper herois.

Enmig de la seva cerca es toparà amb la temptació del camí fàcil que li oferirà el Malvat Gralaxar, portador de substàncies destructives que farà el possible perquè Guarlian es vegi en la necessitat de consumir, després d’oferir-li un canvi inesperat i el descobriment dels seus mega poders.

En encaminar-se per confirmar allò; es veurà embolicat en una gran i divertida aventura i la que tindrà la missió de salvar als seus pares d’un gran perill que els aguaita, per a això comptarà amb l’ajuda de Mensaorejas , el ratolí narrador de la història i la seva bona amiga Arrobita, defensora dels drets dels nens

Serà est la fi dels súper herois de Realilandia i el triomf del mal o Guarlian aconseguirà salvar-los sense caure de les arpes de la maldat? Doncs acompanyi’ns en aquesta emocionant i divertida història plena de màgia, balls, cançons , i batalles per descobrir.

https://youtu.be/UmQYr6DxLdk

Fitxa tècnica i artística

Interpretació: Pablo Monteserín, Alba Vásquez, Sónia Masuda, Sergio Aguilar, Montse Folgado, Maria de la Torre i Adriá Portillo Rodriguez.

Assistència de direcció: Laia Cobo/ Montse Folgado.
Direcció: Marco Rodríguez

Disseny de Vestuari: Marco Rodríguez.
Elaboració de Vestuari: Terra Fusión

Disseny d’Escenografia: Marco Rodriguez
Realització d’Escenografia José Antonio Giovinco
Disseny Teaser online: Gustavo Arens
Dissenyo d’Il·luminació: Marco Rodríguez
Atrezzo: Terra Fusión
Tècnic de So: Pablo Ramos
Imatge i Disseny: Pablo Ramos/ Laura Tobías
Difusió i Comunicació: Alba Vásquez

La companyia

Terra Fusión es va fundar en 2001 en Veneçuela. Des de 2013 aquesta companya treballa en Catalunya amb un gran èxit en totes les seves produccions escèniques infantils.

La temporada passada va presentar l’obra S.O.S. Se acaban los cuentos a PORTA4, una peça sobre la importància dels contes al món del nen.