Neu

Kamaleonik

70 minuts. Drama.
Espectacle en català. Recomanada per a tots els públics.


Sinopsi

Neu és un cant a la vida, a la tolerància i a la comunicació, alguns dels valors que, malauradament, escassegen a la societat actual.
La Tea és una persona que, malgrat (o més ben dit gràcies) al seu autisme, trespassa les caretes que ens imposa la societat com a individus i que ens obliguen a ser politicament correctes i a amagar les veritats, així com haver de matar el nen que portem dins.
Aquesta societat està representada en el personatge de l’Ada, germana de la Tea, intransigent, incapaç d’entendre la seva germana i el seu món interior i exterior; sobressaturada per la seva pròpia adultesa és incapaç de comportar-se com un nen ni per un segon i viu carregada d’unesautoimposades exigències i responsabilitats que la impedeixen un moment de respir i de gaudi.
Un tercer personatge, la Zoe, marca la intersecció d’aquets dos mons. L’adulta que sap ser nena i que és capaç de connectar amb el mon de la Tea.
La mort de la Neu, mare de Tea i Ada, reuneix aquests tres personatges.

 

Fitxa tècnica

Autor i direcció: Bernat Muñoz
Intèrprets: Isabelle Pasa, Raquel Fresno, Maria Colom

Diseny de llum: Gervasi Juan
Espai sonor: Jaime Bermúdez
Escenografia: Xevi Oró
Vestuari: Zaida Crespo
Música: Jaime Bermúdez

 

La companyia

Neix el 2009 de la mà de Bernat Muñoz amb la posada en escena de l’obra “El diván”, estrenada al Cafè-Teatre Llantiol i que va ser representada durant cinc anys.
A continuació, al mateix Cafè-Teatre Llantiol va estrenar el seu segon projecte: “No entiendo lo que me dices…” durant els anys 2013 i 2014.
La tercera producció de Kamaleonik va ser una exitosa incursió en el camp del microteatre ambl’obra “Cupi2, an (idiot) love story”, estrenada a Microteatre Barcelona (2015) i posteriorment a Microteatro por Dinero de Madrid (2016), així com a nombrosos festivals fins a l’actualitat.
L’any 2018, Kamaleonik realitza un aposta forta estrenant simultàneament tres peces de format microteatre al Festival La Cultura va a la Font: “Es3”, “Un cuento xino” i “Si tu me dices voy… lo pago todo”, les quals, en breu, començaràn a fer carrera en sales i festivals.


Históric de funcions:

Del 2 al 18/04/2019
Dimarts 2 d’abril a les 21 hores – Dia Mundial de l’Autisme amb col·loqui post funció
Dijous 4 d’abril a les 21 hores
Divendres 5 d’abril a les 20 hores
Diumenge 7 d’abril a les 18 hores
Dijous 11 d’abril a les 21 hores
Divendres 12 d’abril a les 20 hores
Dijous 18 d’abril a les 21 hores