fbpx

Matrícula oberta per al curs 2020-21

Curs d’ingrés: dilluns 7 i dimecres 9 de setembre de 10 a 15 hores.

Cursos d’interpretació

El nostre pla integral de formació es basa en quatre anys de cursos regulars durant els quals els alumnes adquireixen una base tècnica teatral. Des del primer any, els estudiants participen en les mostres obertes al públic per entrar a formar part del fet teatral des del nivell inicial.

Els nostres cursos:

Teatre per a nens, nenes i joves

El teatre permet millorar la capacitat comunicativa i ensenya a desenvolupar una nova mirada sobre si mateixos i el seu entorn social. D’acord amb aquestes eines de transformació social oferim els següents cursos:

Altres cursos

Tots els cursos regulars es componen d’una classe setmanal de tres hores, excepte Introducció al teatre que és de dos. L’any lectiu comença a mitjan setembre i finalitza a mitjan juliol. Els grups tenen un màxim de 16 alumnes i en acabar l’any, tots els estudiants participen en una avaluació final en què valoren el curs i el desenvolupament de l’any juntament amb l’Equip Docent de Porta4.

Cursos para profesionales

Porta4 també ofereix cursos pels actors formats, tan els alumnes que han fet totes les formacions regulars de Porta4 com aquells que provenen altres escoles. Oferim dos cursos d’especialització:

Durant el curs també anem oferint seminaris i monogràfics per a anar ampliant la formació actoral dels nostres alumnes.

Monogràfics

Els monogràfics són classes que es poden cursar de manera individual o fer tot el recorregut, opció que recomanem posat que és la millor eina per a ampliar tot el treball fet en els cursos regulars o bé per a mantenir-se.

Abrir chat