fbpx

Lula

Karmen Sampalo

Del 3 al 10/12/2017

Diumenges 3 i 10 de desembre a les 12.00 hores

45 minuts. Espectacle de teatre gestual, màgia i circ per a tota la família. Recomanat a partir de 3 anys.

@marsela.marsan

Sinopsi

Lula és un espectacle infantil teatral i interactiu on la participació de l’audiència infantil juga un paper fonamental per al desenvolupament del xou.
Lula es presenta com un ésser màgic i entusiasta, amb gran capacitat de sorpresa i il·lusió. Fent-se entendre mes allà de les paraules, aquest personatge ens convidarà a conèixer i a compartir un univers fantàstic. Els nens i nenes , a més de ser principals espectadors, l’ajudaran a aconseguir els seus objectius.

Fitxa tècnica i artística

Direcció i interpretació: Karmen Sampalo
Vestuari: Karmen Sampalo
Producció: Karmen Sampalo

La Companyia

L’any 2000 cursant el tercer any de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Sevilla, Karmen va començar a formar part de la prestigiosa companyia de teatre “La Zaranda”. Amb ells realitza una gira mundial en teatres i festivals de tot el món: Festival Internacional de New York, Festival de Caracas, Festival de Puerto Rico, Festival de Mira de Tolosa de Llenguadoc, Temporada en el teatre Jiménez Rueda a Mèxic D.F, Temporada a Buenos Aires, Festival Internacional de Miami…
Després es trasllada a Madrid i és allí on realitza el seu primer contacte amb el teatre de carrer.
Funda la companyia de teatre itinerant MAYOR amb la qual crea tres muntatges de teatre de carrer.
Mes tarda, a Barcelona, Karmen s’aprofundeix en la recerca pedagògica del teatre i comença la seva trajectòria en el sector infantil com monitora i artista.

Des de l’any 2012 ha creat i treballa amb aquest espectacle amb el qual ha participat en diferents festivals tals com, el Festival de teatre de carrer “Play of All”en Pristina (Kosovo) i el Festival Iberoamericà Setmana Dues Palhacos de Evora (Portugal). També ha realitzat temporada d’estiu en diverses ciutats de Portugal .

http://karmensampalo1.wixsite.com/karmensampalo/lula

Abrir chat