La ratita presumida

La rateta. Ajornat a setembre

Obra de teatre infantil per Elisa M. Matallín

Horari: Divendres 4 de setembre del 2020 a las 18.00 hores, dissabte 5 de setembre a les 11.00, a les 12.00 hores i  a les 17.00 hores
Idioma:
Català
Duració: 45 minuts
Gènere: Titelles
Edad Recomanada: A partir de 1

Compra tu entrada

Preu adults: 9 €
Preu a partir d’ 1 any: 7 €

Sinopsi

La Rateta busca un amic especial entre tots els animals, a quin triarà? ¿Al més net, al més ordenat, al que millor menja o al més educat?

A través d’una faula i aprofitant l’empatia que els animals produeixen en els nens, es tracten temes com l’higiene personal, la neteja i les maneres a taula.

A més, ens allunyem del final tradicional i proposem un final més alegre, destacant la igualtat de gènere. 

Sobre Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es formà en Biblioteconomia, cosa la qual li va permetre conéixer els contes impressos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertit en narradora fou contar pels seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.

 El 2004, funda amb altres artistes la companyía Tamino Titiriteros. Ja el 2009 comiença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Contarte, amb la que posarà en marxa un projecte cultural que abarca des de una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha explicat els contes a teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs dels més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es puguessin contar contes.