La conejita

Del 6 al 20/3/2016

Diumenges a les 18.00 hores

La Coquera Teatro

Drama experimental. Castellà.
70 minuts.Recomanada a partir de 13 anys.

laconejita_porta4_atrapalo-02

Sinopsi

La Conejita (Puputyttö, 2007) és un obra escrita per Saara Turunen en la qual se’ns presenta la lluita interna d’una noia entre ser independent o tornar-se una dona-objecto, una conilleta submissa a la mercè de l’home i de la societat. En ella es mostra la influència d’un món masclista, banal i intransigent on la diferència és menyspreada i la imperfecció un problema. Es tracta d’una obra molt dinàmica on els diferents personatges se succeeixen configurant tant la vida real com els records i anhels de la dona.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Mirella Hänninen
Ajudant de direcció: Érika O’Morrison
Autora: Saara Turunen

Interpretació:
Cristina Blasco Navas, Laia Cardona Talon, Victoria Crespo, Christel Centelles VIllalonga, Mirella Hänninen, Zaida Herrero Medina, Mariona Sentís Mayol, David Alonso, Héctor Andrés Cantos Coronel, Jordi Lafuente i Érika O’Morrison

Atrezzo: La Coquera Teatro

Llums i so: La Coquera Teatro

La Companyia

La Coquera és una companyia de teatre jove que neix a Barcelona en 2009 de la mà d’Alberto Rizzo i Ariadna Raventós i que actualment compta amb més de 30 integrants. Amb més d’una quinzena d’espectacles i muntatges en el seu haver-hi, la prioritat de La Coquera consisteix a fer arribar el missatge subjacent de les obres, provocar una reacció en l’espectador, remoure-ho per dins i fer-li partícip del fet teatral. La Conejita encaixa dins del marc de La Coquera com a teatre experimental fet per dones.

L’autora

L’autora de La Conejita, Saara Turunen, nascuda a Finlàndia en 1981 és una dramaturga i escriptora que treballa dins del teatre independent, tant a Finlàndia com a l’estranger. La Conejitava ser el seu projecte final de carrera, dins de l’Acadèmia de Teatre d’Hèlsinki, i va ser triada directament per a la cartellera del teatre de la ciutat i ha estat traduïda a onze idiomes. Turunen és coneguda pel seu estil clar i atrevit.