La Celestina

Proscenio Teatro

Del  31/05 al 28/06/2019
Divendres a les 21.00 hores.
Divendres 14 de juny a les 21.30 hores.

80 minuts. Recomanada a partir de 7 anys. Espectacle en castellà.

 

Reserva la teva entrada

Taquilla: 15 € – Amb reserva: 12 €


Sinopsi

Calisto coneix a Melibea i neix en ell una obsessió que només podrà calmar-se si aconsegueix trobar-se amb ella. Però les normes socials de l’època ho impedeixen, i obliguen la dona a donar una negativa. Sempronio, criat de Calisto, li aconsella que se serveixi de Celestina, astuta alcavota que regenta un prostíbul vingut a menys, i que té bona mà en aquests assumptes. S’inicia llavors una boja carrera en la qual els personatges busquen de forma egoista el seu propi benefici, àdhuc servint-se d’enganys i mentides: Calisto desitja posseir a Melibea; Celestina i Sempronio volen enriquir-se a costa del seu amo; Pármeno, el jove criat, encara que era fidel al seu senyor Calisto, s’aparta d’ell per a posseir a Areúsa, prostituta protegida de Celestina, i enriquir-se amb els seus amics. Tots es deixen portar per les seves pròpies obsessions, que irremissiblement els conduiran a la tragèdia.

 

Fitxa tècnica

Direcció: Jone Arteagoitia
Intèrprets: Olga Abuín, Eduardo Méndez, Neus Soler, Leticia Aparicio, Pol de la Rosa, Laura Mateu, Toni Sanchez Macarrilla

Vestuari: Leticia Aparicio
Escenografia: Proscenio Teatro
Caracterització: Leticia Aparicio
Cartell: Jone Arteagoitia
Fotografia: Vera Benavente
Tècnica: Andrea Martínez

 

La companyia

Proscenio Teatro neix l’any 2003 sent el seu fundador i director Rogelio Pérez. Gràcies al suport que hem rebut durant tot aquest temps del Ajuntament del Prat de Llobregat, a la C.C. c. La Capsa, al Centri Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i de la Generalitat de Catalunya, hem pogut formar-nos i hem ocupat espais alternatius amb la finalitat de desenvolupar els nostres projectes artístics.
L’any 2005, la companyia gana el concurs de teatre amateur “Baix Gira 06” amb l’obra La Reina de la Bellesa de Leenane de Martin McDonagh. També es va presentar en el “XI concurs de teatre Vicenç Bayarri i Miralles” celebrat a Malgrat de Mar en 2006, obtenint el premi a millor escenografia.


ESTRENA: 30/03/2019 Dissabte a les 21 hores

Dissabte 27 d’abril a las 21 hores
Diumenge 28 a les 18 hores