fbpx

Intensiu amb Osqui Guzmán

Eines per al comediant

Dissabte 14 de 16h a 20h i diumenge 15 de 10.30 a 14.30h.
Setembre 2019

Professor: Osqui Guzmán (l’Argentina)
Destinat a actors i estudiants avançats de teatre.

Apropament a l’humor físic

La cerca de la dignitat i l’anàlisi de l’estupidesa. En aquest taller es desenvolupen una quantitat d’eines per a usar en la comèdia, submergint-nos en la tècnica i l’ús de l’humor físic, la improvisació, l’associació, el temps còmic i els accidents, mitjançant exercicis en solitari, duos i grupals. L’art de les caigudes, les bufetades, els cops, els desacords i les confusions són els instruments del comediant.
Inspirats en els grans còmics del cinema clàssic com en els contemporanis s’investiguen els elements de l’estructura còmica. Els participants es portessin d’aquest taller una “caixa d’eines” per a armar rutines, situacions i històries de comèdia, a partir del cos.

Objectius:

  • Disposar el cos per a actuar la comèdia a través d’una entrada en calor
  • Estudiar i comprendre l’equilibri i desequilibri. Incorporar caigudes i patinades
  • Trobar l’humor físic a través de la pràctica del neutre teatral
  • Aprendre a ser còmic a partir del mateix cos.
  • Desenvolupar i crear gags físics.
  • Comprendre l’armat una situació o sketch còmic.
Contacta per a més informació

I, a més:

 

Osqui Guzman és graduat del Conservatori Nacional d’Art Dramàtic. Va ser multipremiado pel seu espectacle El Bululú. Antologia endiablada, el qual porta 7 anys en cartell a Buenos Aires. Els seus treballs més destacats en teatre són: Salomé de chacra i El Niño Argentí de Maurici Kartun, El batacazo de Maurici Dayub, Toc Toc de Laurent Baffie, El Arlequino i El Pelele de la Banda de la Risa,  Sueño de una Noche de Verano entre altres. En teatre infantil va fer Derechos Torcido i Locos Recuerdos d’Hugo Midon, Mi Bello Dragón d’Enrique Pinti i Robin Hood de Hector Presa. Com a director i dramaturg va realitzar El Centesimo Mono, A la Obra! i La Amiga Invisible.

Considerat un referent del teatre d’improvisació per més de vint anys. Actualment dirigeix i actua al costat de Leticia González de Lellis en Fugaç, una comèdia improvisada. Entre les seves recordades participacions en televisió es troben Hermanos y Detectives, Derechos Torcidos, Media Falta, Mar de Fondo, Mi amor Mi amor, La Liga, Horitzontes matemática, De cuento en cuento y Peor es Nada. Actualment participa dels enregistraments de les sèries El Marginal 3 i Sueño Bendito.
En cinema va protagonitzar El Torcan i QTH i va participar en Temps de Valents, Ocells Volant, El Karma de Carmen, Talps, La Puta y la Ballena entre moltes altres.
Va obtenir els premis Trinidad Guevara, Florencio Sánchez, Estrella de Mar, Teatro del Mundo, Ace, Clarín, Vilches i Konex.
En el 2009 va ser declarat Personalitat destacada de la Cultura de la Ciutat de Buenos Aires.

 

I, a més:

Taller d’impro

Matrícula oberta per a tots els nostres cursos de teatre!

Més informació sobre els cursos de teatre

 

Abrir chat