Home » Intensiu amb Alfonso Albacete, Actors davant de càmera

Intensiu amb Alfonso Albacete, Actors davant de càmera

INSCRIPCIONS OBERTES!

4, 5 i 6 d’octubre de 2019

Professor: Alfonso Albacete

Horaris:

Divendres de 16h a 20h
Dissabte de 10h a 19h
Diumenge de 10h a 19h

Abans del 23 de setembre, els interessats han d’enviar un mail amb el seu CV i una fotografia a info@porta4.cat

El curs

Actor davant de càmera és un intensiu de TRES DIES de duració. Un curs destinat a actors per treballar des de la pràctica la interpretació cinematogràfica, la contenció, la intensitat i el treball diferenciat entre gèneres, donant una importància a la comèdia, les seves característiques i els seus temps. Partint del film com a treball col·lectiu, l’actor coneixerà cada part del rodatge i, així, es podrà enfrontar sense pors i amb tota seguretat davant de la càmera. La relació amb el director, la confiança mútua i les propostes d’un i altre per poder aconseguir un resultat òptim. El coneixement a través de l’experiència, les referències del cinema i les interpretacions d’altres actors com a models a seguir.

Durant el curs es portaran a terme assajos i, posteriorment, s’efectuarà la gravació de les seqüències davant de càmera, dirigides pel propi Alfonso Albacete. Un treball que després es lliurarà a l’actor perquè el pugui incloure al seu reel.

 

Alfonso Albacete

Alfonso Albacete és un director i guionista murcià. La seva filmografia inclou títols com ‘Más que Amor Frenesí’, ‘Atómica’, ‘Sobreviviré’, ‘I Love You Baby’, ‘Entre Vivir y Soñar’, ‘Mentiras y Gordas’ i ‘Solo Química’.

Les seves pel·lícules han viatjat a festivals com Sundance, San Sebastián, Tokio, Chicago, La Habana o Málaga, aconseguint numerosos premis, entre els quals destaquem: Premi del Festival de Cine de Turí, Premi del Públic del Festival de Cine de Chicago, Premi Shangay a la millor pel·lícula, Premi del Population Institute (Best Media Award) i el premi honorífic del Lesgaicinemad a tota la seva carrera. També ha sigut nominat als Goya en dues ocasions i ha escrit guions juntament amb Lucía Etxebarría i Ángeles González-Sinde.

A més, els seus films s’han convertit en èxits comercials marcant a més d’una generació de joves (i no tant joves), sent també importants per entendre la diversitat i ajudant a la visibilitat del col·lectiu LGTBI. Amant del cinema i cinèfil, és un gran director d’actors i actrius. Ha dirigit a actrius com Carmen Maura, Emma Suarez, Verónica Forqué, Cayetana Guillén Cuervo, Ingrid Rubio, María Esteve, Rossy de Palma, Natalia de Molina, Ana Fernández, Tiaré Scanda i actors com Jose Coronado, Alejo Sauras, Mario Casas, Jorge Sanz, Juan Diego Botto, Thierry Lhermitte, Alex Brendemühl … Acaba de llançar la seva novel·la Todo se mueve, editada per Penguin Random House Grup Editorial. La Universidad Carlos III  l’ha inclòs en la seva col·lecció Cuadernos Tecmerín, amb la publicació de Vivir y rodar. Conversaciones con Alfonso Albacete, en la que el director parla de tota la seva trajectòria i, en especial, del treball amb els actors. 

Actualment està preparant el projecte de la seva pròxima pel·lícula i una sèrie de televisió.  

Cursos relacionats

Si t’agrada el cinema, inscriu-te al curs anual de Teatre i cinema per adults de PORTA4 amb Víctor Quintanilla!

Més informació sobre Teatre i Cinema