Informe I

Companyia Aktean


Dissabte 23 de novembre a les 21:30 hores

@ainteatral
Idioma: Castellà, Sànscrit i Hebreu
Duració: 1 hora i 15 minuts

Compra la teva entrada

Taquilla: 15 € / Anticipada: 12 €


Sinopsi

L’acte teatral comença preguntant a l’assistent, què espereu del teatre? i a partir d’aquí comença un viatge a través de la creació conjunta.
Es tracta de proposar una reflexió que sempre està inacabada, en comptes d’oferir un treball com una dramatúrgia tancada, on l’únic que s’espera és que l’espectador observi i escolti.

L’objectiu és trencar amb un teatre en el que no creiem i apostar per noves dinàmiques que faciliten les nostres aspiracions. El Teatre és el lloc on molt ens refugiem i intentem que algú ens vingui a visitar. Aquest acte teatral és un d’aquests intents. Vols esbrinar quin Teatre es pot  albirar amb nosaltres?

 

Fitxa tècnica i artística

Autor, direcció i interpretació: Dani Ginebroza
Disseny d’il·luminació i tècnic: Dulce Zamarripa
Disseny artístic: Asociación de Investigación Teatral y Humanística
Assessorament de dinàmiques teatrals: Patricia Boquete

 

Sobre el director

Dani Ginebroza és graduat en Filosofia per la UNED i va estudiar Arts Escèniques a Madrid. És Co-fundador de l’Associació d’Investigació Teatral i Humanística a partir de vàries residències artístiques a Barcelona en Fàbriques de Creació: com Fabra i Coats i La Central del Circ. És gràcies a aquestes residències on posa a prova de manera viver diferents maneres de fer front al treball teatral.