fbpx

Hermanas de río

Divendres 24 de maig a les 21.00 hores.
Dissabte 25 de maig a les 21.00 hores.
Diumenge 26 de maig a les 18.oo hores.

Cía. Fem Camí

55 minuts. Castellà. Dansa – Teatre, recomanat a partir de 12 anys.


Sinopsi

Hermanas de Río és la història en moviment de dues dones que es troben en el moment en què un abisme s’obre en les seves vides. Deixant enrere el que va ser la seva llar, carregant les seves pertinences, descobriran vestits que han marcat etapes importants de totes dues. Els vestits, juntament amb la música i les projeccions, dibuixaran per a elles un nou recorregut en un espai visual i sonor que les conduirà a una completa transformació.

 

El projecte

Aquest projecte, ideat per Isabel Díaz i Chechu García, neix de la necessitat de compartir experiències pròpies que puguin servir de mirall a tantes dones que han viscut i viuen situacions similars. Tradició i modernitat es troben així per afirmar-se en el present i en el futur, sense por a les noves opcions de vida. Després de diverses mostres per a un públic especialitzat al final del 2018, i d’una última fase en la creació, l’espectacle es presentarà oficialment el maig de 2019, acompanyat d’una proposta de tallers en què els participants puguin viure un procés de creació similar.

 

Fitxa tècnica 

Autores: Isabel Díaz, Chechu García i Ariadna Martí
Intèrprets: Isabel Díaz y Chechu García
Direcció: Ariadna Martí
Espai Sonor: Suetszu
Asesorament corporal i coreogràfic: Verónica Palacios, Leilani Weis
Vestuari i escenografia Fem Camí
Disseny d’il·luminació: Ana Roldós.
Filmació: Karel Mena
Producció executiva: Mima Díaz.

Una producció de Fem Camí

 

Companyia

Ens trobem per primera vegada l’any 2013 a l’associació de creadores escèniques Projecte Vaca: dues actrius ballarines de tango i una directora escènica, interactuant en tallers i debats sobre la creació femenina.
D’aquest compartir van anar sorgint diverses composicions: per a l’espectacle anual Vakabaret, per a l’acte Quimeres, per al 20è aniversari de Projecte Vaca … El teatre, el tango, la dansa contemporània i la passió pels processos de creixement des de la creativitat, ens feien generar noves propostes escèniques. La participació en el documental “Ana María Moix, passió per la paraula” amb una coreografia pròpia, ens va portar a confluir en importants moments vitals que van desembocar durant el 2018 en la creació de Hermanas de Río.