Eter retornable

Del 2 al 16/4/2016

Dissabtes 2, 9 i 16 d’abril a les 19.00 hores.

Cia. 8Temps

Tragicomèdia absurda. 55 minuts.
Castellà. Recomanada a partir de 13 anys.

eter-retornable-porta4-03

Sinopsi

ETER RETORNABLE, posseeix com a punt de partida la crisi de parella, que queda al descobert a poc a poc per preguntes existencials, records, anècdotes i una visió del món, que ens porta a descobrir diferents facetes dels seus personatges: Elmer i Madelón.
Un matrimoni àcid i despietat en procés de separació. Tots dos desitgen conservar totes les comoditats i desfer-se del treball de criar als seus fills. Cap sentimentalisme. Cap consideració. Només una premissa: M’estimes o t’en vas! No hi ha més aspiracions. Encara que en el fons pica la incertesa d’estar fent les coses malament.

ÈTER RETORNABLE, és una tragicomèdia, potser molt més comèdia que tragèdia, de caràcter absurda que pren com a punt de partida el fastig d’una parella a la vora de la separació per referir-se a alguna cosa molt més profund: tota l’existència i la manera de viure que li donem a la nostra vida. “La vida és una corda fluixa entre la mediocritat i la grandesa”, saben dir els personatges en la temptativa de comprendre les seves actituds.
ÈTER RETORNABLE, tracta sobre l’amor, sobre la separació, sobre l’intent de dissolució d’alguna cosa, alguna cosa complex. Un intent, per moments ridículament esquinçador i absurd, de necessitar a un altre per compartir-ho tot, el sopar, el bany, el sexe, tot. Un experiment que busca allunyar-nos de la mediocritat que produeix la vida quotidiana, la rutina i la vida en parella.
I una pregunta: són ells tan diferents a nosaltres?

Fitxa tècnica i artística

Autor: Angie Oña
Direcció: Antonio Castillo
Disseny i Creació d’espai sonor : Santiago Castillo
Disseny  il•luminació i espai escènic: Antonio Castillo
Disseny i creació de vestuari: Irene Toledà

Actors:
Elmer: Santiago Granizal
Madelón: Neus Fuixensh

Oficina: Sandra Díaz
Assistència: Heidi Martínez – Jaime Balién
Dissenyo Gràfic: Mariana Lezama
Fotografia: Manuel Valero

La Companyia

8Temps neix al setembre de 1998, i des del seu re-inauguració al febrer de 2013, de la mà dels seus nous directors Santiago Granizal i Antonio Castillo, pretén ampliar la seva proposta formativa.

8Temps és una Escola de ball i teatre, espai de creació, perfeccionament i difusió de les arts escèniques. Donant lloc a l’aprenentatge des de primerenques edats fins a la tercera edat. Un espai obert, multidisciplinari, disposat per a l’aprenentatge i l’intercanvi.

Des dels nivells inicials, formatiu, competitiu i social.

8Temps realitza espectacles, exhibicions i representacions així com també col·labora amb entitats públiques i privades.

En 8Temps no oblidem fomentar la comunicació social, creant un espai d’intercanvi d’experiències, aprenentatges, obert a la diversió i l’esplai.