Home » Cartellera » Esas cosas que se dicen y son tan extrañas

Esas cosas que se dicen y son tan extrañas

Dijous 18 de juliol a les 21 hores.
Divendres 19 de juliol a les 21 hores.

Cía. “SI LA LUNA”

Teatre argentí. 55 minuts..

Reserva la teva entrada

Taquilla: 12 € / Amb reserva: 10 €


Sinopsi

Un concurs de cartes d’amor on el premi és un viatge a la glacera Perito Moreno (província de Santa Cruz, l’Argentina) per a dues. Ella escriu i gana. Ella és poeta. Escriu sobre ell. A vegades, per a ell. Ell és actor. I es deixa escriure. Cap dels dos sap què passarà en aquest viatge, encara que les seves expectatives enfront del paisatge són molt diferents. Mentre no es demostri el contrari, es volen. A la seva manera. Una relació creativa on es diuen i canten coses tan estranyes com la vida mateixa. Una prova que l’amor és una excusa perquè succeeixin altres coses.

Fitxa tècnica

Dramaturgia i direcció: Macarena Trigo

Interpretació: Fernando Del Gener y Jimena López

Disseny d’il·luminació: Lucas García

Música Original: Fernando Del Gener

Assistència de direcció: Ariadna Mierez

Col·laboració artística: Soledad Peralta

Fotografia: Francisco Castro Pizzo

Disseny gràfic: Fernando Del Gener

Producció: Espacio33 / Cía. Si La Luna

Sobre l’autora i directora

Macarena Trigo (Madrid, 1979) és actriu, dramaturga, directora, escriptora i poetessa. Resideix a Buenos Aires des de 2005 on treballa com a assistent de direcció de l’obra “L’omissió de la Família Coleman” de Claudio Tolcachir, a més d’impartir tallers i seminaris de dramatúrgia i actuació. Ha escrit i dirigit diverses obres teatrals i posseeix una àmplia trajectòria literària gràcies a la qual ha guanyat diversos premis a Espanya i l’Argentina.

+ info: http://www.macarenatrigo.com

 

Acerca de la obra

“Esas cosas que se dicen y son tan extrañas” és una experiència teatral íntima per a l’espectador, qui es transforma en testimoni i confident d’un vincle amorós embullat. Un text profund de l’autora i directora espanyola Macarena Trigo, embellit amb poesies i música original en viu, que completen l’experiència i acompanyen al públic a transitar aquesta història d’amor (o una cosa així).

Després de tres temporades realitzades a Buenos Aires, l’obra ha aconseguit molt bones repercussions de públic i premsa amb crítiques i notes en mitjans argentins importants com Clarín, La Nación, Tiempo Argentino, etc. L’obra s’ha presentat en Timbre 4 (Bs. As. – 2018), Festival FETI 2016 (Bs. As. – 2016); Cicle “Domingos en casa” (Bs. As. – 2016); Espacio 33 (Bs. As. – 2016/17) i Espacio Konstantín (Miramar, Pcia. de Bs. As. – 2017).