Carles Cases

Carles Cases Bolet

Realitza els estudis de teatre a l’Escola d’Actors de Barcelona, cursa tres anys de Formació de l’Actor i tres postgraus. Es forma com a dramaturg a la sala Becket, amb l’Enric Nolla i Marta Buchaca. Ho combina amb la docència teatral a nens, adults i deficients físics i psíquics. Dur a terme muntatges teatrals amb tasca de direcció, estrenant espectacles de creació. Realitza dos cursos de cine a l’escola 7 d’Acció. Com a guionista, s’estrena la seva obra I tu fins a quin número saps comptar? a la sala Porta 4 de Barcelona, amb la companyia Les Maniquís. També participa en algun espot publicitari televisiu.

L’any 2010, funda la companyia Artístic ’83, representa l’espectacle de creació Orgànic, programat cinc setmanes al teatre Guasch de Barcelona i guanyador del segon premi del concurs MOSTRA’T de Barcelona. Actualment, representa Finestral amb vistes, el segon muntatge de la companyia, programat a la sala Porta 4 el 2016 i en gira per Catalunya.

L’any 2012, entra dins la companyia infantil SONATS de l’escola Eòlia, representa obres de creació pròpia, al teatre Plataforma I+D. Al 2013, esdevé director i guionista de la companyia A correcuita la primera peça Efecte glacial, es representada, a Porta 4, Plataforma I+D, més una gira per Catalunya i Balears. El 2015 estrena El Joc en Joc, dins A correcuita. Representat a la Sala Porta 4 i al Cafè Teatre Llantiol.

L’any 2015, estrena dins la companyia La Rapa un espectacle programat al Teatre Municipal de Vilafranca, i va de gira per Catalunya.

Professor d’Introducció al Tetare.