En Patufet

AFORAMENT COMPLET! Tornem al setembre. Si vols rebre informació sobre els espectacles de Porta4, subscriu-te a la nostra Newsletter.

La Petita Brownie

Del 20/05 al 03/06/2018 – Diumenges a les 12 hores

Català. 40 minuts. Espectacle de titelles, objectes i música. Recomanada a partir d’1 any.

@lapetitabrownie

 

 

La Petita Brownie presenta el conte més conegut de tots els contes, En PatufetUn espectacle de titelles i objectes amb una escenografia màgica i moltes cançons.

 

Sinopsi

En Patufet és un nen petit com un gra d’arròs; petit com una llavor… Un bon dia la seva mare el deixa anar a comprar tot sol a la botiga d’en Josepet. Serà un dia emocionant per en Patufet, ple d’aventures. Voleu cantar amb ell la seva cançó? Patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet…! Dins d’una botigueta de queviures, reviurem les aventures d’en Patufet. Coneixerem la mare, el botiguer, el bou despistat i un núvol que plou a sobre seu!

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Benjamí Conesa

Adaptació: La Petita Brownie i cia

Manipuladors: Susana Rubio

Escenografia: Guillem Arenós

Vestuari: Neus Padilla

Música: Folklore català

La Companyia

La Petita Brownie i Cia neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles, i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el mitjà audiovisual.

Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tan importants com l’amistat i el respecte a la diferència.