Home » Cartellera » Ellos que se conocen tanto

Ellos que se conocen tanto

Cía. Acércate y dame un verso

Del 2 al 30/05/2019
Dijous 2 de maig a les 21.00 hores.
Dijous 16 de maig a les 21.00 hores.
Dijous 23 de maig a les 21.00 hores.
Dijous 30 de maig a les 21.00 hores.

 

Reserva tu entrada

Taquilla: 15 € / Amb reserva: 12 €

Tragicomèdia de creació col·lectiva. Duració: 50 minuts. Idioma: castellà


Sinopsi

És una tragicomèdia on una parella jove amb 2 anys de casats, decideix emprendre un viatge suggerit per un conegut en comú per a “resoldre” els seus problemes de parella. Després d’arribar al lloc, després d’una llarga caminada, van descobrint que, a on van arribar, no era exactament el lloc esperat. Aquesta situació desencadena esdeveniments inesperats, un darrere l’altre.

 

Fitxa tècnica

Escrita per: Alexandra Vivas Guittard, Neus Fuixench y Jaime Balién.
Direcció: Alexandra Vivas Guittard.
En escena: Neus Fuixench como Raquel y Jaime Balién como Mario.
Escenografía: Acércate y dame un verso.
Diseny de llums: Alexandra Vivas Guittard.
Vestuari: Acércate y dame un verso
Diseny Gràfic: Alexandra Vivas Guittard
Fotografía i vídeo: Sergio Porras Ascanio

Producció: Acércate y dame un verso

 

La companyia

Alexandra Vivas Guittard (Actriu / Directora)

Ha realitzat part de la seva formació en arts escèniques a l’escola de teatre La Casona. Té 6 anys d’experiència com a actriu anteriorment a Veneçuela realitzant tallers del “Actors Studio” i treballs teatrals com a actriu en “8 Rubias Platinadas¨ de Robert Thomas dirigida per Orlando Arocha, entre d’altres, i treballs audiovisuals en cinema i televisió com “Juana la Virgen”, telenovel·la, entre d’altres. Resideix a Barcelona des del 2013 amb una trajectòria de 2 anys com a Directora en treballs de teatre com “Charlotte” i en microteatre com #SeBusca de Renato Fernández, i com a directora d’actors en projectes audiovisuals.

 

Jaime Balién (Actor)

Ha realitzat la seva formació actoral a l’escola de teatre La Casona. Cofundador l’any 2010 de l’associació teatral ”Acércate y dame un verso”. La seva experiència teatral comença l’any 2010 interpretant obres com ”27 vagones de algodón” de Tennessee Williams i ”El santo varón” de José Fernández, entre d’altres. Ha realitzat treballs audiovisuals com ho va fer al 3er programa del documental “Dia Cero”, canal #0 (Movistar) i en diversos curtmetratges.

 

Neus Fuixench (Actriu)
Diplomada i formada en Teatre i Cine a La Casona, ha treballat en els curtometratges ”El Hijo de la Novia”, ”La chispa de la vida” y ”Las Horas”.