fbpx
Dins del cor

Dins del cor. 11 d’abril

Dins del Cor: un conte propi per Ada Cusidó

Horari: Dissabtre 11 d’abril de 2020 a les 11:00 i a les 12:00 hores
Duració: 35 minuts
Gènere: Titelles i musical
Edat recomenada: de 1 a 3 anys

Compra la teva entrada

Preu adults: 9 €
Preu a partir d’1 any: 7 €

Sinopsi

Cuando sale el sol tendemos la ropa en el balcón para que se seque con el viento suave.

En el balcón viven unos amigos que me gusta como son: Samuel, que vive en el bolsillo de la camisa de cuadros y nos salpica a todos con su grande cola; Nicolau, que vuela feliz buscando con quien compartir la tarde, el bromista Cuc Maluc que te cogerá de la nariz y la esconderá en el bolsillo, la presumida Filomena, perezosa, miedosay fina como las flores!!!

Todos felices compartimos ratos juntos, jugamos con la pelota, saltamos y bailamos… pero…¿quién vive en el bolsillo de la camiseta de colores? Nadie lo ha visto nunca… solo sale… cuando todos duermen!!! psssstttt…….. que se despierta!!!!!

Un cuento dulce sobre la amistad y la compañía.

Sobre Ada Cusidó

L’Ada Cusidó va estudiar art dramàtic a l’Institut del teatre (1996-2000) i va començar a escriure contes curts i a apedaçar-los uns amb els altres fins a configurar espectacles de petit format. Acompanyada d’algun objecte senzill, del gest i de la veu, l’Ada explica històries inventades, mig capgirades, retallades, sacsejades i enganzades, fent espectacles de petit format amb un fil conductor des del principi fins la fi, que expliquen el que no esperem que s’expliqui.

Actualment, treballa pel consorci d’educació de Barcelona recorrent les escoles de la ciutat. De fa dotze anys també visita les escoles de Sant Cugat amb el pla de dinamització portant històries a les escoles. També col.labora en diferents projectes del consorci de biblioteques de Barcelona (hora del conte, tovets, nascuts per llegit, espectacle de petit format…).

També fa d’actriu a «mal de closca », obra de titelles i objectes de la companyia Farrés Brothers des del 2008.

Més informació sobre DucUnCucAlSac

Abrir chat