Després de la pluja

Del 7 al 28/5/2016

Cia. La Boira

Dissabtes 7, 21 i 28 de maig a les 18.00 hores. Dissabte 14 a les 17.00 hores.

Drama. Català. 90 minuts aprox. Recomanada a partir de 13 anys.

01_despres-de-la-pluja_porta4

Sinopsi

És una història coral de vides creuades, amb vuit personatges: 5 dones (Secretària rossa, Secretària castanya, Secretària pèl-roja, Secretària morena i directora executiva) i 3 homes (Programador informàtic, Cap administratiu, i Missatger local) Uns personatges grisos, corrents, solitaris i extraviats, que aprofiten les seves escapades clandestines al terrat per fumar – una cosa rigorosament prohibida –, però també per fugir dels seus problemes quotidians, per conspirar contra els seus superiors, per exterioritzar les seves angoixes, per lligar, per somiar, per omplir les seves solitàries vides i, en definitiva, per intentar buscar la felicitat… Això sí, mentre esperen la tan desitjada pluja i el dia després.

Són vuit vides creuades explicades al llarg de tres dies laborables, sempre envoltats d’uns cels enigmàtics i expectants.

Fitxa artística

Cap Administratiu                                 Jorge Sánchez
Programador informàtic                      David Òbia
Secretària rossa                                      Núria Lladó
Secretària pèl-roja                                 Laura Pujol
Secretària morena                                 Ainhoa Vivero
Secretària castanya                               Montse Valentí
Directora executiva                               Carme Coma
Missatger Local                                     Josep Ramon

 

Autor                                                           Sergi Belbel

Direcció                                                      Francesc Amaro

Ajudant de direcció                                Alícia Muñoz

Tècnic de llum i so                                  Ramon Rey

Disseny cartell                                          Wahab Zeghlache

 

La companyia

La Companyia La Boira neix sota els auspicis de Francesc Amaro, director professional de teatre. La companyia està formada per alumnes que han sorgit dels cursos d’interpretació que imparteix com a professor amb una llarga trajectòria en el món de l’ensenyament teatral. Encara que alguns dels seus components han ampliat la seva formació amb d’altres estudis d’interpretació i han participat en diverses obres de teatre. La companyia vol fer un teatre pel gran públic però sense oblidar el risc i amb la intenció d’investigar els llenguatges expressius que connectin i enforteixin la relació entre el teatre i la societat canviant i diversa que vivim.

A la companyia La Boira hem treballat molt dur per intentar construir uns personatges versemblants i l per fer la nostra humil aportació treballant i assajant una obra molt humana i molt divertida alhora.. No són actors professionals però les ganes d’aprendre, d’encarar-se amb reptes difícils, donen com a resultat un treball molt digne que s’acosta, malgrat les limitacions, a la professionalitat.