fbpx

Temps de llum

Cia. Clardelluna

Diumenge 30 de juny, a les 11 hores. TANCAMENT TEMPORADA 2018-19

 

35 minuts. Espectacle de titelles i teatre d’ombres. Recomanada de 0 a 3 anys.

@ArtperNadons

Temps de llum és un espectacle de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum, acompanyat d’instal·lacions interactives, especialment dissenyat per a  infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.
L’espectacle és a apunt de començar…l ’inici és ple de màgia on la música t ’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.

Sinopsi

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s’il·lumina, per deixar pas al fred de l’hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l ’arribar de l ’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

Fitxa tècnica i artística

Creació i direcció artística: Georgina Podestà i Alexandra Ortiz
Intèrpret: Georgina Podestà
Projeccions i il·luminació: Alexandra Ortiz
Composició i realització musical: Marc Bosser
Vestuari: Luisa Garcia Espinar
Escenografia: Georgina Podestà
Producció: Cia. Clardelluna

La Companyia

La companyia Clardelluna neix del desig de compartir l ’art escènic, visual i sonor per als més petits. Està formada per una actriu, una artista visual i un músic. Tots ells amb un llarg recorregut professional en el món de l’educació. Especialitzats en art per nadons, la companyia, aposta per un llenguatge interdisiplinari amb poesia visual, teatre de gest i música original.
Caminem per apropar la creació artística amb respecte cap a l’infant i amb propostes educatives contemporànies. Amb aquests objectius Cia. Clardelluna presenta el seu nou projecte: Temps de llum – Art per nadons

 

 

https://www.clardelluna.com/


Históric de funcions:

Temporada 2018-19
Diumenge 2, 16, 23 i 30 de desembre a les 11.00 i a les 12.00 hores
Diumenge 3 març,  a les 12.00  hores
Diumenge 19 de maig a les 11.oo i a les 12.00 hores

Abrir chat