La Cuineta de l'Aureli teatro infantil

La cuineta de l’Aureli – del 12 al 26/01/2020

Del 12 al 26/01/2020
Diumenges
 a les 11:00 hores i a les 12:00 hores

La cuineta de l’Aureli de Fes-t’ho com vulguis

Durada: 45 minuts
Gènere: Pallassos
Recomanat per a tots els públics

@porta4teatro

 

Compra la teva entrada

Preu adults: 8 €
Preu a partir de 1 any: 6 €

 

Sinopsi

A La cuineta de l’Aureli, l’Aureli ens ensenya la seva part més tendra i divertida. Viu senzillament darrera d’un circ amb la seva cuineta, una taula, la maleta on ho guarda tot i el seu amic de l’ànima, un osset de peluix. Amb aquests elements l’Aureli juga amb els nens i nenes tot provocant situacions properes i entenedores per a ells.

Es vol presentar ben vestit al públic i no té nas, sabates, barret… trobar-los i posar-se’ls no serà senzill! Uns acròbates molt especials s’han amagat darrera la seva cuineta, i ens ensenyaran el seu número. A l’hora de dinar, a l’Aureli li encanta la sopa de bombolles de sabó i, un cop cuinada, convidarà al seu amic inseperable, l’osset de peluix. I després, cal recollir i dexar-ho ben net. Un plomall una mica entremaliat ho embolicarà tot. Sense cap mena de dubte, La cuineta de l’Aureli és un espectacle de pallassos amb poques paraules i molt riure!

Fitxa artística i tècnica

Pallasso: Xavier Basté
Direcció: Xavier Basté
Escenografia i vestuari: Nona Umbert
Producció: Fes-t’ho com vulguis
Gènere: Clown

La companyia

Fes-t’ho com vulguis és una companyia d’espectacles per a tothom que neix el 2006 de la mà de Nona Umbert i Xavier Basté. La companyia es dedica a crear i produir espectacles de diferents gèneres com contes teatralitzats, pallassos i ombres i sempre dirigint-se a un públic infantil i familiar. Durant els més de 13 anys de trajectoria, Fes-t’ho com vulguis ha treballat per a centres educatius, centres cívics, entitats públiques i privades, biblioteques, festes majors, teatres,… I ha participat a la Fira d’Espectacles Tradicionals Mediterrània de Manresa, a la Mostra d’Igualada.

Més informació sobre Fes-t’ho com vulguis