BlaBlaTrans

DebuT

Diumenge 16 de juny a les 12.30 hores

 

Taquilla: 8 € – Amb reserva: 6 €

Un grup de persones es troba a través d’una aplicació mòbil per compartir cotxe en el trajecte Barcelona-Albacete. Un viatge que prometia ser tranquil i plàcid esdevindrà una cadena d’infortunis, enfrontaments i desacords entre els ocupants del vehicle, que convertiran el trajecte en una autèntica aventura de convivència ideològica i de valors.

FITXA
Autoria: text original de creació col.lectiva
Direcció: Nur Aiza
Ajudant de direcció: Eric Sancho Bru

Interpretació:
Ian Bermúdez Raventós
Patricia Vianor
Tayel Fuentealba Campos
Carol Priego
Kris Barnolas
Mar Arnau Gonga
Clara Palau
Neus Asencio
Raúl Roca

LA COMPANYIA
DebuT* neix arran d’una necessitat d’espai, formació i recerca de noves identitats trans i les seves formes de representació a les arts escèniques i audiovisuals de la mà d’Ian Bermúdez, Escriptor i Activista Trans i Ian de la Rosa Director de Cinema i Activista Trans.
DebuT* pretén convertir-se en un referent i espai de seguretat per a aquelles persones dissidents en el gènere que desitgin començar a prendre contacte amb les arts escèniques i vulguin trobar finalment un espai on els seus cossos i identitats no siguin “allò estrany”, “l’altre”, per passar a ser allò desitjable i estar al centre d’una narració pròpia i apoderada.

EL PROJECTE
Durant la temporada 2018-2019, l’activitat de DebuT* s’ha traduït en set tallers, essencialment d’interpretació, dramatúrgia i història dels arquetips trans, que s’han dut a terme durant la tardor. Després d’aquests tallers formatius, s’inicia el Laboratori DebuT*, una nova etapa d’investigació amb l’objectiu de desembocar en la creació d’una mostra teatral amb autoria col·lectiva des d’una necessitat de crear un discurs propi.
El procés de creació de “BlaBlaTrans” de gener a maig del 2019 ha estat dirigit per Nur Aiza, Actriu, Directora i Autora Teatral.