Barcelona Cultura: “Vibubel·la Vivaldi. Un espectacle de titelles i música per als més petits de la companyia Titelles Pamipipa”

Vibubel·la Vivaldi és un espectacle de titelles i música en viu especialment pensat per als nens més petits, de fins a 3 anys. Els ocells han arribat, és la primavera; a l’estiu, tota cuca viu; a la tardor, castanyes i cargols amb banyes, i a l’hivern fa fred, Frederic fredolic. L’espectacle mostra les quatre estacions, que amaguen històries d’animals, dites i cançons tradicionals, tot a través de la música de Vivaldi, perquè els més petits la puguin escoltar i sentir.

L’espectacle, de 35 minuts de durada, es podrà veure a Porta 4 el diumenge 10 de setembre. Està protagonitzat per l’actriu, cantant i titellaire Mar Gascó i el músic Pere López, de la companyia Titelles Pamipipa. La companyia es va fundar el 1999 i aposta per les arts escèniques de petit format utilitzant un llenguatge molt personal que anomenen “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere es volen referir a una manera de comunicar-se amb els nens de fins a 3 anys, a través del teatre, la música i la poesia.

 

Vibubel·la Vivaldi

 

Aquí podeu veure la publicació

 

One comment