Home » Cartellera » Aún

Aún

La Guacha (Catalunya-Argentina)

Diumenge 8 de setembre a les 20 hores

Performance audiovisual, recomanat a partir de 13 anys.
40 minuts.

Reserva la teva entrada

Sinopsi

Les diferents situacions que travessen una parella durant la seva apareamiento, començant des de l’inici, fa que els seus instints més primitius es vagin esvaint fins a generar un conflicte major que els portarà al col·lapse havent d’allunyar-se l’u de l’altre per a cuidar la seva integritat física i mental. El desencadenant es presenta en forma de vídeo art, un vídeo autobiogràfic que estarà englobat per les performance que el precediran.
Participació del públic i estímuls sensorials més enllà del visual fan que aquest espectacle t’emboliqui íntegre dins d’aquesta realitat creada.

 

La Guacha és una companyia performativa que fusiona els diferents gèneres artístics creant un llenguatge directe i alhora subjectiu entre l’espectador i l’artista, generant ambigüitat i controvèrsia davant el que estem subjectes i el que ens susciten els seus plantejaments davant una mateixa vivència.
Fer còmplice a l’espectador de la mateixa història trencant, així, els rols establerts entre l’artista i el públic, formant tots part de l’espectacle, encara que moltes vegades, no és res més que una petita porció de la realitat.

Segueix-los en les xarxes

Facebook: @cialaguacha