Alicia

El Retablo Teatro / Luna Teatro Danza

Del 7 al 14/01/2018

Diumenge 7/1 tarda, 18.00 hores
Divendres 12/1 tarda, 18.00 hores
Dissabte 13/1 tarda, 18.00 hores – Taller de dansa creativa en família 11.00 hores
Diumenge 14/1, 12.00 hores

50 minuts. Català i castellà. Teatre i dansa per a tots els públics. Recomanat a partir de 5 anys.

@lunateatrodanza

Taquilla: 10 € / Preu adults: 8 € – Preu per a nens i nenes: 6 €

Preu del taller: 12 € (familías fins a 3 membres, 3 € més per persona a partir de 4)

 

Creat per PABLO VERGNE dins de la seva companyia EL RETABLO,, “ALICIA” és un espectacle de Teatre-dansa basat en “Alicia al País de les meravelles” de Lewis Carroll.
Dues actrius escenifiquen amb danses, màscares, objectes i altres recursos teatrals algunes de les escenes del relat anglès.

Sinopsi

Alicia ha de realitzar l’últim i definitiu somni de la infantesa, el somni en el qual ha d’enfrontar-se al món dels adults, no per veure-ho des de fora, sinó per ingressar en ell. Un món que és alhora atrayente i repel·lent, misteriós i pedestre, racional i profundament absurd. L’enfrontar-se a aquest món suposa per a Alicia una aventura plena de desafiaments i interrogants.
Ens precipitem amb Alicia en una brusca i interminable caiguda, no se sap bé si evocadora d’un viatge intersideral, del trauma del naixement o de la nostra diària immersió al món dels somnis. La involuntària caiguda en el buit de la protagonista la porta a peregrinar per un país imaginari, del que després retorna a la realitat.
Fitxa tècnica i artística

Fitxa tècnica i artística

Intèrprets: Júlia Aragonès i Alba Vergne

Autor: Pablo Vergne (A partir de texts de Lewis Carroll)

Direcció: Pablo Vergne
Coreografies: Júlia Aragonès i Alba Vergne
Escenografia i objectes: Ricardo Vergne
Producció: EL RETABLO

 

 

La Companyia

Els treballs del Retablo es caracteritzen per un estil singular que combina tradició i innovació, economia de mitjans i màxima expressivitat, exploració de materials i reciclatge d’objectes, cerca de nous llenguatges escènics i complicitat amb el públic en el fet teatral.

El seu repertori abasta tant adaptacions de contes infantils i de clàssics de la literatura universal, com a obres i textos de creació pròpia.

Dos de les seves produccions: “Animales” i “El gato manchado y la golondrina Sinhá” han rebut nombrosos premis internacionals. Amb aquests dos espectacles, El Retablo ha realitzat gires per Estats Units, França, Itàlia, Portugal, Corea del Sud, Xina, Índia, Israel, Brasil, Argentina, Croàcia, Bèlgica, Holanda, Suïssa, Hong Kong, Irlanda, Equador, Regne Unit, Singapur.

 

http://elretabloteatro.com

 

Aquest espectacle és part del cicle “Teatre per a petits” amb el patrocini de: