Home » Cartellera » Only Love Can Hurt Like This

Only Love Can Hurt Like This

Del 25/01 al 15/02/2019
Divendres a les 21.00 h

La companyia Afflictus presenta “Only Love Can Hurt Like This”, un espectacle que aborda el tema de l’amor des d’una mirada personal.
Espectacle guanyador del Premi especial del jurat, del Premi intèrpret revelació per Èric Pons i nominada a millor actriu per Anna Torrella a la 23ª Mostra de Teatre de Barcelona.

Teatre de text en català. 50 minuts. Recomanada a partir de 12 anys.

Reserva la teva entrada

Taquilla: 12 € – Amb reserva: 10 €

Sinopsi

Only Love Can Hurt Like This és un espectacle creat a partir de la idea pròpia de l’amor i de les experiències personals dels creadors de la peça. Mitjançant els seus referents artístics, els intèrprets s’aproximaran al cantó més fosc de l’amor. L’espectacle es converteix en un recorregut a través d’un personatge que experimentarà en primera persona tot allò que implica aquest sentiment, descobrint-ne així la seva dualitat.

Only Love Can Hurt Like This és el primer espectacle de la jove companyia Afflictus, formada per Èric Pons i Anna Torrella amb la idea de fer el seu primer projecte de creació pròpia i d’explorar diversos àmbits de les arts escèniques (teatre, música, dansa i elements audiovisuals). D’aquesta manera, la obra reflecteix les especialitats de cadascú de nosaltres i dels col·laboradors del projecte Adrià Andreu, Mar Martínez i Bruna Artigal, mostrant diferents punts de vista i llenguatges escènics.

L’espectacle ha obtingut diversos guardons a la 23ª Mostra de Teatre de Barcelona per la seva originalitat, frescor i honestedat, i per manifestar en veu alta el punt de vista d’una generació.

 

Fitxa artística

Creació i interpretació: Èric Pons i Anna Torrella

Ajudant de direcció: Adrià Andreu

Espai escènic, vestuari i il·luminació: Companyia Afflictus

Espai sonor: Adrià Andreu

Música original: Anna Torrella

Coreografia: Bruna Artigal

Audiovisuals: Mar Martínez i Adrià Andreu

Imatge i cartell: Mar Martínez, Adrià Andreu, Eladio Palomino i Désirée Gómez

Producció i distribució: Èric Pons i Adrià Andreu