Home » Obras realitzades » Son Soneta

Son Soneta

Cia Daquidallà

Del 8 al 29 d’abril

Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores

Espectacle amb música en directe recomanat de 0 a 3 anys. 40 minuts.

@companyiadaquidalla

Preu: 6 € – Entrada gratuïta per als bebès fins a 12 mesos. CAL RESERVAR 

Sinopsi

La lluna ja ha tret el nas entre les estrelles i ja se senten els badalls: ha arribat l’hora d’anar a dormir. 

Però… voleu dir? Aquí n’hi ha un parell que encara tenen ganes de gresca!

Abans d’amagar-se entre llençons i coixins, aquest parell de somiatruites ens faran cantar i fer sonar instruments per a dormir a bon ritme embolcallats de melodies.

Son, soneta es dirigeix als més petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre l’infant i l’adult, que l’acompanyarà en el seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper a l’infant, el del dormitori.

L’espectacle compta, també, amb l’ús de material fet a mà i/o adequat a les edats dels infants. 

Fitxa tècnica i artística

Idea i text: João Braz i Alba Rubio

Escenografia: João Braz i Alba Rubio

Vestuari: Modesto Lai

Producció: Companyia Daquidallà

Il·luminació: Modesto Lai

Música: adaptacions i creacions pròpies fetes per João Braz i Alba Rubio

La companyia

Joao Braz és multiinstrumentista nascut a Lisboa.

Viu a Lisboa fins al 2014. És llicenciat en Música Comunitària a l’escola Superior d’Educació/Escola Superior de Música. El seu instrument inicial és la guitarra, començant a tocar més tard l’acordió el violoncel, la bateria i d’altres instruments. Toca en diversos grups d’estils diferents. Ha creat la part multimèdia de l’espectacle infantil Eras de Amor” estrenat al centre Cultural de Belem (CCB). Actualment viu a Barcelona on toca amb Ual-la & La Manada, així com puntualment amb altres formacions. Realitza taller de música amb bebès i amb nens i nenes d’altres edats a l’escola de Música Front Martítim. Forma part d’altres projectes de música comunitària: amb Integrasons, i en el Club Social per a persones amb malaltia mental Aixec on coordina el taller de música amb el grup Efectes Secundaris.

Alba Rubio és cantant, actriu i educadora nascuda a Barcelona.

És llicenciada en Humanitats i diplomada en Mestre de Primària. Després de dedicar-se a diversos projectes educatius, comença el seu periple musical amb el grup Ual-la!, de música i humor, amb el que ja ha ofert més de 200 concerts en ciutats d’arreu del món (Barcelona, Lleida, Tarragona, Vigo, Madrid, Buenos Aires…). Estudia al Taller de Músics i a l’escola de Blues de Barcelona, així com s’ha format amb diverses cantants en estils vocals diferents: Marian Barahona (blues), Mariona Castillo i Ona Pla (Voicecraft), Diana Palau i Florència Otero (jazz), Nora Fainman (cant modern), Míriam Garcia (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing).