Home » Obras realitzades » Caputxeta, com et dius?

Caputxeta, com et dius?

comtú teatre

Del 10 al 01/04/2018

Dissabtes, 17.00 hores

PRORROGUEM!!! Diumenge 1 d’abril a les 12.00 hores

Espectacle familiar (recomanada a partir de 4 anys). 60 minuts. Català. Comèdia musical.

@comtuteatre

 

Caputxeta, com et dius? és una obra de teatre musical de creació pròpia, amb temes musicals adaptats i dirigida a públic familiar. Es tracta d’una reinterpretació fresca, divertida i tendre del conte clàssic de la Caputxeta Vermella. Un text que s’endinsa al món dels contes per explicar, a través d’uns personatges molt populars, el conflicte d’una nena que no recorda quin és el seu veritable nom.

Sinopsi

La Caputxeta Vermella sap molt bé qui és: coneix la seva història i sap quin és el seu paper; I és que, qui no coneix la Caputxeta Vermella? Però tot canvia quan es topa amb un llop civilitzat i vegetarià que no vol formar part de la història que tenien escrita per ell. És aleshores quan la Caputxeta es troba immersa en un mar de preguntes i dubtes: qui és realment ella i quina és la seva vertadera identitat?
Una història que ens parla d’un viatge, de trobar un camí: el camí més llarg o el camí més curt per arribar a un/a mateix/a, quin camí triarà la Caputxeta?

Fitxa tècnica i artística

Intèrprets: Ruth Estrada, Diego Fornell, Júlia Torres i Toni González

Músics: Eduard Núñez / Albert Nuñez
Dramatúrgia i lletres: Ruth Estrada
Direcció: Diego Fornell
Producció: Comtú Teatre
Assessorament escènic: Pere Borrell
Coreografia: Rossella Scalzi
Il·lustracions: Alícia Teba
Foto i vídeo: AlterView
Tècnic companyia: Raul Gallegos

CV de la Companyia

Ruth Estrada- Dramaturga i actriu
Actualment cursant interpretació a l’Estudi Nancy-Tuñón-Jordi Oliver. Realitza el Programa en Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava fins al 4rt nivell (2015-2017). Es forma com a cantant amb el nivell 1 i 2 de Estill Voice Training amb Helen Rowson. Estudia cant modern i tècnica vocal amb Daniel Anglès, Yasmina Azlor, i actualment amb Javier Prieto. Treballa com actriu a projectes com La maledicció de Frankestein (Teatreneu, 2016) i realitza diferents musicals com “Mamma Mia”, dirigida per Agustí Gonzalez, en paper protagonista (2014). Com a dramaturga ha escrit més de 10 obres teatrals dirigides a públic familiar, entre elles destaquen “Tot fent Pastorets” (dirigida i amb músiques originals d’en Pere Borrell) i “Un Món (quasi) Ideal”, dirigida per ella mateixa. Ha realitzat cursos de dramatúrgia a l’Obrador d’escriptura de la Sala Beckett, amb la dramaturga Marta Buchaca, i cursos d’escriptura amb l’escriptora Mònica Cano. És productora i autora de” Caputxeta, com et dius?”. Crea, junt amb Diego Fornell, la companyia teatral de “Comtú Teatre”. A finals del 2017 s’editarà el seu primer llibre per l’editorial “En cep i la Nansa”: el guió original de “Tot Fent Pastorets”.

 

Diego Fornell- Director i actor

Actualment cursant el Pla de formació de l’actor a l’estudi Nancy Tuñón- Jordi Oliver. S’inicia en la interpretació entre els anys 2005-10 cursant la formació per a joves al mateix estudi. Durant els mateixos anys realitza curtmetratges i s’endinsa al sector de la publicitat, havent protagonitzat a dia d’avui unes vint campanyes. Titulat també com a Tècnic en Producció Audiovisual i Espectacles (EMAV, 2012), co-dirigeix i produeix l’obra “Ara” (Nau Ivanow, Jove Teatre Regina, 2014-16) formant junt amb Gisela Saló la companyia de teatre i creació Kunstant. A cinema participa al llargmetratge “Cruzando el límite” (Xavi Giménez, 2010) i protagonitza el llarg “Dios Nunca Muere”(Santiago Mohar, 2012). A televisió intervé a la sèrie “Polseres Vermelles” i a la tv-movie “Ebre, del bressol a la batalla” ambdós projectes per a TV3. A teatre actua i escriu junt amb Alejandra Castelló la peça de Microteatre “No me toques el Whatsapp” (Miniteatres, 2014) i realitza diferents musicals de creació pròpia com “Wonderland” d’Iván Campillo (La Farinera del Clot, 2016). Complementa la seva formació a escoles com El Timbal i Estudi Atrium a més de cursar un any de formació en Teatre Musical a l’escola EXIT, on també es forma a nivell teòric i pràctic en la tècnica vocal Estill Voicecraft, que continua amb els professors i cantants Yasmina Azlor, Luciana Carlevaro i Javier Prieto.

Júlia Torres- Actriu
L’any 2007 comença la seva formació en art dramàtic rebent classes d’interpretació, cos i veu amb Màrius Hernández. I inicia la seva formació de cant modern amb Rosa Conesa. Tot seguit, realitza el curs d’iniciació al Col·legi de Teatre de Barcelona i a l’aula del Teatre Zorrilla amb Marta Corral. Al 2012 es gradua en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Rep classes de teatre musical a l’Institut del Teatre amb Lluís Parera, i classes d’interpretació davant la càmera amb Esteve Rovira. Actualment està finalitzant els seus estudis d’interpretació musical, cant, i música a l’escola d’estudis superiors Eòlia. Té el certificat en Nivell II d’Estil Voice Practice (Voice Craft). Ha sigut membre de diferents companyies com “El Momo Teatro” com actriu i ajudant de direcció; a la Companyia “Fènix” (finalista a la Mostra de Teatre de Barcelona l’any 2016 amb la obra “Dimecres”); a la Companyia de teatre i cinema “Open Art”; i actualment és membre de les companyies “Catacrac” realitzant gires de campanya escolar a nivell nacional, de la companyia “Els 4 Arreplegats”, com actriu i ajudant de direcció i a la companyia “Comtu Teatre”, que recentment ha estrenat la seva primera producció “Caputxeta, com et dius?”. En l’àmbit audiovisual, ha realitzat diversos curtmetratges, amb papers protagonistes, dos llargmetratges fent papers secundaris i rodatges per a televisió, com sèries de TV3, i publicitat. Compagina la seva feina d’actriu amb la seva feina de model de fotografia i passarel·la, realitzant spots de moda, catàlegs per diverses marques, etc.

Toni González- Actor

Comença la seva formació professional en interpretació a l’escola Memory, on estudiaria tres anys, del 2013 al 2016. En aquest període duu a terme paral·lelament diferents obres de teatre musical com “Boscos Endins” o “Spamalot” amb la companyia GTM dels Lluïsos d’Horta, a més de protagonitzar una adaptació de l’obra “El chico de la última fila” de Juan Mayorga al mateix centre. Al 2014 protagonitza el musical “La llegenda de Frankenstein” de Ferran Peña al Teatre Casino Aliança de Poblenou a nivell professional. El mateix any participa a la sèrie “El crack” de Joel Joan per a TV3. Al 2015 participa en “La nit de musicals” al Teatre Grec de Barcelona juntament amb artistes com Iván Labanda o Àngels Gonyalons. Al 2016 ingressa a la companyia teatral Cia. Tell i protagonitza la sitcom musical “Cita a ciegas”, una adaptació del musical Off-Broadway “First Date”. Al 2016 també treballa en un curtmetratge de terror dirigit per Xavier Miralles junt amb els actors Macarena Gómez i Carlos Lasarte. Complementa la seva formació realitzant cursos intensius de Comedia dell’arte amb Miriam Escurriola i improvisació teatral amb Javier de Alba. Actualment es troba a Silberestudio formant-se com actor de cinema i televisió amb els coach Pablo Silber, Virgina Garcia i Alix Gentil.

Eduard Núñez- Piano

Actualment cursant els estudis musicals al Taller de Músics. Es va iniciar en el món de la música com a hobbie quan tenia 4 anys, però després d’acabar el batxillerat i fer la selectivitat va iniciar la carrera musical de forma professional. Dóna classes de solfeig i instruments a particulars i grups. Ha musicat obres d’escriptors i poetes, com ara al 2013 l’obra “Tant Sols La Paraula Nua” de la poetessa Montserrat Abelló, per la celebració del Dia Mundial de la Poesia, al Palau Robert, organitzat per la Generalitat de Catalunya. A més, a composat i interpretat bandes sonores originals per a diferents produccions, com ara la del curtmetratje “Sentir”. El treball com a músic de directe sempre ha estat present per a ell, tocant en diversos grup de gèneres diferents, tant jazz, pop, rock, ska fussió, etc. en esdeveniments de tota mena arreu de catalunya. A més, des de finals de l’estiu del 2015 s’ha embarcat al musical “Tot Fent Pastorets”, del qual és músic i produirà i interpretarà la gravació del disc de l’obra.