Home » Cartelera infantil » El lleó no em fa por

El lleó no em fa por

Teatre de cançons i titelles Pamipipa

Del 4 al 25/02/2018

Diumenges de febrer a les 11.00 i a les 12.00 hores

CAL RESERVAR

30 minuts. Català. Titelles i cançons per a infants de 0-3 anys.

@TitellesPamipipa

Reserva les teves entrades

Preu: 6 € – Entrada gratuïta per als nadons de fins a 12 mesos. CAL RESERVAR i rebre confirmació

El lleó no em fa por és una obra de teatre de musicosetes què barreja titelles i cançons. Com que la nostra manera de fer espectacles no acaba d’encaixar exclusivament amb una sola de les etiquetes convencionals (teatre musical, concert, titelles, animació), n’hem inventat una de nova: musicosetes.

Pel que fa a la nostra actitud i allò que transmetem direm que a El lleó no em fa por no ens agrada jugar a enganyar, lluitar o competir contra ningú, sinó tot el contrari, transmetem valors matriarcals de comprensió, cooperació i confiança.

Sinopsi

Lleó, zebra, mico, tortuga, ovella, ratolí… veniu amb mi? Jugarem a cuit i amagar  amb el llop, li farem un petó a la lluna i pessigolles al lleó perquè no faci por. Són històries d’animals que s’expliquen amb titelles, instruments ètnics i cançons populars i tradicionals.

El lleó no em fa por és un espectacle de musicosetes senzill i alegre que ens parla de sentiments i valors, especialment pensat per a infants de fins a 3 anys.

 

Fitxa tècnica i artística

Mar Gascó Bernadó
Cantant, actriu i titellaire, idea original, direcció, aspectes pedagògics, construcció de titelles i escenografia, vestuari, recerca, tria d’instruments, traducció i adaptació de cançons, jocs de falda, poesies i rimes.
Pere López Picanyol
Músic i tècnic, constrcció del teatret, mecanismes dels titelles,
il·luminació, arranjaments musicals, enregistrament de so i vídeos, fotografia i difusió.

Tanit Gascó López
Il·lustracions i disseny gràfic.

 

Nota de l’autor

L’obra es compon de tres històries curtes: Juguem a cuit a amagar, Fem un petó a la lluna i El lleó no em fa por. Desenvolupem el fil argumental a partir dels jocs i les cançons i, tanmateix, també ens hem inspirat en dues conegudes narracions curtes: La lluna està trista (Guido Van Genechten) i El lleó i el ratolí (Isop). La temàtica té relació amb el món animal, la natura i la realitat concreta dels infants. Tot just estan descobrint el món i són els temes que més capten la seva atenció.

 

WEB PAMIPIPA

 

Amb el suport de: