Home » Obras realitzades » #4microsenunanoche

#4microsenunanoche

Barranco Teatro

Del 8 al 17/12/2017

Divendres 8 i 15 de desembre, 21.00 H
Diumenges 10 i 17 de desembre, 20.30 H

Comèdia. Castellà. 60 minuts

#4microsenunanoche

 

AFORAMENT COMPLET,  no es fan més reserves per a aquesta obra

 

Sinopsi

Són 4 obres curtes d’històries aïllades una de l’altra que es presentessin en una mateixa funció. Són 8 personatges quotidians però particulars que els farà veure’s reflectits en diferents emocions i situacions en les quals segurament gairebé tots hem experimentat en algun moment però ells els donen una bolcada sorprenent i poc comuna en cada història. Són 4 actors que comparteixen escena cadascun en 2 de les obres combinant parelles per a l’experiència completa de gaudir 4 micro obres que et faran riure i reflexionar.

CUQUI CUQUI: Una obra que reflecteix l’important de la comunicació en les relacions personals, una crítica de com la tecnologia distancia als quals es tenen més a prop i viceversa. Una parella embolicats en els hàbits i la quotidianitat, avorrits d “estar bé” li donen una bolcada inesperada a la relació.

CURIOSO ENCUENTRO: Dues persones s’enxampen mútuament en una situació vergonyosa que els fa compartir excuses per intentar que tenen algunes coincidències que els porta a la vora d’una decisió important que els canviaria per a la resta de les seves vides.

2MATCH: Dues noies que cauen en la temptació de buscar parella en una aplicació de cites i passen de la il·lusió de la cita a cegues a la decepció del “no feeling” i les diferències humanes. La trobada té un element sorpresa que les obliga a donar-se una segona oportunitat malgrat creure no ser compatibles des del primer moment.

TANTO COMO TU ME QUIERAS: La trobada anual d’una parella que ho va compartir tot, les seves vides durant molts anys i per conseqüències de la destinació ja no estan junts. L’amor infinit en totes les expressions tassetes i no tangibles; la ment, els ossos, en els somnis de seguir junts però separats.

Fitxa tècnica i artística

Dramatúrgia i Direcció: Hector Moreno Guzmán

Interpretació: Elizabeth Urbina, Héctor Moreno, Anabel Riquelme, Martín Brassesco

Producció: Yehilyn Rodríguez

 

La Companyia 

Barranco Teatre és una agrupació que neix a Barcelona en 2007 de la necessitat d’amics artistes veneçolans de reunir-se i portar a escena textos de dramaturgs contemporanis veneçolans i llatinoamericans. Al llarg de tots aquests anys ha presentat muntatges com:

* Cròniques Desquiciadas, Amanecí como con ganas de morirme, Mujeres de par en par,
Mujeres de Cascos Lleugers, entre altres de la dramaturga Indira Páez.

* Venezuela es más que eso, Performance basat en textos i cançons de la tradició veneçolana
en homenatge al cantant Simón Díaz amb textos de diferents poetes i escriptors veneçolans.

* Jo Sóc i Eflam textos del dramaturg veneçolà-català Javier Vidal
Del Amor y Otras Dolencias de Jossué Gil
Psicopatía Jauja, de Julie de Grandy

Barranco Teatre ha estat convidat com a agrupació al festival de teatre de Jaén en 2008 i com a representació oficial de Veneçuela en La Nit en Blanco de Madrid en 2008 i 2009, presentant Crònique Desquiciadas a casa d’Amèrica i Museu d’Amèrica. Compta amb un elenc de destacats actors i actrius veneçolans i catalans que des dels seus inicis no han parat de realitzar muntatges en llocs alternatius, a la Sala Llantiol, entre unes altres. Tenint una important i positiva acceptació del públic.

 

Barcelona Cultura recomana: #4microsenunanoche