Home » Obras realitzades » El Peix Irisat

El Peix Irisat

Tanaka Teatre

Del 5 al 26/11/2017

Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores, excepte el diumenge 5 (només la sessió de les 12.00 hores)

35 minuts. Català. Un espectacle de teatre i titelles per a tota la família. Recomanada a partir de 3 anys.

 

@TanakaTeatre

 

Sinopsi

El peix Irisat, és l’animal més bonic de tot l’oceà, però està molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i d’ajudar els altres.

 

Fitxa tècnica i artística

A escena: Ariadna Matas / Elsa Lluch

 

La Companyia

Tanaka Teatre és una companyia sorgida de la inquietud de dues actrius amb una àmplia experiència en el món infantil, tant en el camp teatral com educatiu. En tots els seus espectacles, la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics. Per als seus projectes Tanaka Teatre fa una acurada recerca de contes, llegendes i articles relacionats amb el tema que es pretén treballar i aprofundir. L’objectiu és difondre la cultura, fomentar la convivència i assumir els valors implícits dels contes. El resultat són espectacles de teatre i titelles, amb música, danses i un vestuari colorista, perquè petits i grans visquin l’experiència de viatjar des d’una butaca. Tanaka Teatre entén el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge, i per descomptat, de diversió. Les integrants de la companyia tenen altres formacions que complementen la seva tasca. Una és psicòloga i, com a educadora, és professora de teatre i expressió per a nens des de 5 fins a 20 anys; ha dinamitzat tallers sobre la resolució de conflictes a les aules i sobre la pobresa al Caixafòrum, també treballa amb empreses dedicades al lleure, com Jocs al Segon. L’altra component és llicenciada en Biologia i s’ha especialitzat en educació ambiental. Ha dut a terme diverses activitats per a escolars relacionades amb el reciclatge, gestió de recursos i l’acostament a la natura.

 

http://www.tanakateatre.com/