Home » Obras realitzades » Auténtica

Auténtica

Nur Aiza

Del 3/9 al 29/10/2017

Diumenges de setembre, 20.30 hores
Diumenges d’octubre, 18.00 hores
Dijous 9 i 16 de novembre a les 21.30 hores
Diumenges 5, 12 i 26  de novembre a les 20.30 hores
Dijous de desembre a les 21.30 hores

Comèdia. Català/Castellà. 60 minuts
#auténticanuraiza

 

Sinopsi

AUTÈNTICA és una comèdia amb pinzellades dramàtiques que ens proposa un viatge cap a nosaltres mateixos per descobrir si som qui realment volem ser. Una reflexió que no deixarà a ningú indiferent.

“Autèntica” és una innovadora peça de teatre per a una sola actriu.

Maricarmen, el personatge interpretat per Nur Aiza, ha pres una important decisió, però diverses trucades faran  que reflexioni i hagi d’enfrontar-se a ella mateixa. “Quan he deixat de ser jo?” Aquesta pregunta la portarà a realitzar un intens viatge emocional encarant-se al seu present i passat, per poder decidir el seu futur.

 

 

Fitxa tècnica

Idea original: Nur Aiza

Text: Nur Aiza, Ian Bermúdez y Jaume Gil

Actriu: Nur Aiza

Direcció: Jaume Gil

Veus: Nur Aiza (madre) Marta Castellote (Dafne) Lydia Gervas (contestador automático) Lluís Martín (Paco) Laia Molina y David Pareras (amigos) Maggie Kelly (directora de casting) Jaume Gil (director de casting) Chesco Simón (director de casting) David Torrejón (Juan Reynolds) Lluís Martín, Mercè Domingo, Sònia López (ambiente)

Assistència en escena: Gonca Subaşı

Llums i so: Eric Rufo

Vestuario: Nur Aiza y Mercè Domingo

Escenografia i atrezzo: Nur Aiza, Lluís Martín

Tocat: Laia Molina

Fotografía: Nestor Vilaplana

Disseny gràfic: Nestor Vilaplana y Lydia Gervas

Àudios: Nur Aiza y Gerard Serrat

Supervisió de coreografía: Sebastian Yannucci

Producció: Nur Aiza i Jaume Gil

 

Formada a l’antic Centre d’Investigació i Formació Teatral La Casona a Barcelona, Nur Aiza es trasllada a Madrid i comença la seva formació com a actriu de cinema a CinemaRoom, un Acting Studio liderat pel director de cinema americà Christopher Geitz. És aquí on coneix a l’actor i director Peter Domankiewicz amb qui més tard tornarà a coincidir en l’obra “Little Learning” escrita i dirigida per Matt Randle a Madrid. Després, Domankiewicz dirigirà a Nur en la seva pel·lícula “Tea&Sangria” , una comèdia romàntica que ha estat aclamada a diversos països d’Europa.
Nur Aiza també ha treballat en pel·lícules com “Casi Amor” i “Make up” del director Christopher Geitz així com “Colinas Como Elefantes” de Mar Sampedro. Nur també s’ha posat en la pell de la Deessa Afrodita en l’obra “Eris Kallisti” també dirigida per Geitz i representada en el Teatre Lara de Madrid.
De tornada a Barcelona Susanna Caralt la dirigeix en el curt “Jo sóc Jo”, on Nur interpreta a un noi trans. Més tard destaca també el seu paper en un altre curtmetratge: “La Otra” d’Aleix Masferrer, una autèntica muntanya russa d’emocions concentrades en un intens monòleg.
L’actriu ha treballat en diversos projectes tant en cinema com en teatre requerint domini de l’Anglès, Francès, Castellà o Català.

 

 

Notícies relacionades

Barcelona Cultura: “‘Autèntica’ o la persona que realment voldríem ser, a la sala Porta4”

Nur Aiza al Diari digital de Vilanova

 

Entrevista a Nur Aiza (Autèntica) per Manolo Garrido