Home » Cartelera infantil » Els Petits Llobatons

Els Petits Llobatons

Diumenges de gener a les 11.00 hores i a les 12.00 hores, 2019

Bruc Brothers Company

Teatre per a petits. Espectacle multilingüe.
30 minuts. De 0 a 5 anys.

Els-llobatons-Bruc-Brothers-Company-portada

Reserva tu entrada

Preu: 6€ – S’ha de comprar l’entrada a partir dels dotze mesos

Sinopsi

Durant una festa familiar en una família de llops, uns llobatons decideixen escaparse per anar a jugar en el bosc. Desprès d’haver-se perduts, trobaran el seu camí ajudats per tots els animals dels bosc. Els llops venent de molts països diferents, parlen moltes idiomes: català, francès, anglès i italià! Adaptació de la obra Els Llobatons per a nadons, Els Petits Llobatons utilitza molts instruments i titelles per fer viure als bebès un contacontes pensat per a ells. S’endinsaran en un món de sons i llengües i tindran la possibilitat de tocar tots els elements del decorat a final de la obra.

Nota de l’autor

Després d’haver presentat per casualitat la obra Els Llobatons (5 – 8 anys) en una guarderia, em vaig adonar immediatament del potencial que tenia aquesta obra cap als nadons. Deixada de banda la part més narrativa i complicada de la obra, la màgia que representa ensenyar a nadons instruments de tots tipus i de dimensions molt diferents operava de manera perfecta. Em vaig posar de seguida al treball per poder oferir als nadons una versió pensada realment per a ells. Si la obra original és bastant literària i juga molt amb les paraules de manera poètica, l’adaptació havia de ser molt més visual i accessible. Els llobatons, protagonistes del conte s’havien de veure i em vaig decidir naturalment per l’ús de titelles. Les seves animacions havien de ser reduïdes al mínim, per no espantar el públic més jove. Finalment des de la estrena vaig poder comprovar que el repte estava aconseguit: els bebès entren amb una il·lusió manifesta en aquest món poètic on una sola persona parla i canta en quatre llengües, toca uns quants instruments, envoltat per llobatons que viuen tota una aventura.

La part “post-funció” és també molt important. Els nadons, desprès d’haver sigut espectadors, han de ser actors i poden tocar i veure de prop tots els elements del decorat, titelles i instruments.

Fitxa artística

Autor / compositor: Christophe Sainsot Tintou

Escenografia: Nevermai

Amb: Christophe Sainsot Tintou


Históric de funcions:

Del 5 al 26 de febrer de 2017.
Diumenges a les 11:00 hores i a les 12:00 hores.