Home » Cartelera » Auténtica

Auténtica

Nur Aiza

Del 3/9 al 29/10/2017

Diumenges de setembre, 20.30H

Diumenges d’octubre, 18.00H

 

Comèdia. Català/Castellà. 60min

Reserva la teva entrada

Preu: 12 € – Amb reserva: 10 €

Sinopsi

AUTÈNTICA és una comèdia amb pinzellades dramàtiques que ens proposa un viatge cap a nosaltres mateixos per descobrir si som qui realment volem ser. Una reflexió que no deixarà a ningú indiferent.

“Autèntica” és una innovadora peça de teatre per a una sola actriu.

Maricarmen, el personatge interpretat per Nur Aiza, ha pres una important decisió, però diverses trucades faran  que reflexioni i hagi d’enfrontar-se a ella mateixa. “Quan he deixat de ser jo?” Aquesta pregunta la portarà a realitzar un intens viatge emocional encarant-se al seu present i passat, per poder decidir el seu futur.

 

 

Fitxa tècnica

Idea original: Nur Aiza
Text: Nur Aiza, Ian Bermúdez i Jaume Gil

Actriu: Nur Aiza

Direcció : Jaume Gil
Veus: Nur Aiza (mare) Marta Castellote (Dafne) Lydia Gervas (contestador automàtic) Lluís Martín (Paco) Laia Molina i David Pareras (amics) Maggie Kelly (directora de càsting) Jaume Gil (director de càsting) Chesco Simón (director de càsting) David Torrejón (Juan Reynolds) Lluís Martín, Mercè Domingo, Sònia López (ambient)

Llums i so: Eric Rufo

Vestuari: Nur Aiza i Mercè Domingo

Escenografia i attrezo: Nur Aiza, Lluís Martín

Tocat: Laia Molina

Fotografia: Nestor Vilaplana

Disseny gràfic: Nestor Vilaplana i Lydia Gervas

Àudios: Nur Aiza i Gerard Serrat

Supervisió de coreografia: Sebastian Yannucci

Producció: Nur Aiza i Jaume Gil

 

Formada a l’antic Centre d’Investigació i Formació Teatral La Casona a Barcelona, Nur Aiza es trasllada a Madrid i comença la seva formació com a actriu de cinema a CinemaRoom, un Acting Studio liderat pel director de cinema americà Christopher Geitz. És aquí on coneix a l’actor i director Peter Domankiewicz amb qui més tard tornarà a coincidir en l’obra “Little Learning” escrita i dirigida per Matt Randle a Madrid. Després, Domankiewicz dirigirà a Nur en la seva pel·lícula “Tea&Sangria” , una comèdia romàntica que ha estat aclamada a diversos països d’Europa.
Nur Aiza també ha treballat en pel·lícules com “Casi Amor” i “Make up” del director Christopher Geitz així com “Colinas Como Elefantes” de Mar Sampedro. Nur també s’ha posat en la pell de la Deessa Afrodita en l’obra “Eris Kallisti” també dirigida per Geitz i representada en el Teatre Lara de Madrid.
De tornada a Barcelona Susanna Caralt la dirigeix en el curt “Jo sóc Jo”, on Nur interpreta a un noi trans. Més tard destaca també el seu paper en un altre curtmetratge: “La Otra” d’Aleix Masferrer, una autèntica muntanya russa d’emocions concentrades en un intens monòleg.
L’actriu ha treballat en diversos projectes tant en cinema com en teatre requerint domini de l’Anglès, Francès, Castellà o Català.